ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΙΟΙ ΒΑΡΔΙΑΜΠΑΣΗ ΧΑΡ. & ΣΙΑ Ο.Ε. 

ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

Ο Επαγγελματισμός και η εξυπηρέτηση του πελάτη τόσο πριν την πώληση όσο και η τεχνική υποστήριξη μετά την πώληση, αποτελούν προτεραιότητα μας!
Ψάχνουμε τα καλύτερα προϊόντα, προσφέροντας παράλληλα τις καλύτερες τιμές της αγοράς! Και το σημαντικότερο είναι ότι διατηρούμε πάντα την αναλογία μεταξύ ποιότητας – τιμής!
Η εμπειρία με την δόμηση του ιδιόκτητη Βαρδιάμπαση Χαράλαμπου ξεκινάει από το 1970 και συνεχίζει να δημιουργεί την πρώτη εταιρεία του το 1988, ΒΑΡΔΙΑΜΠΑΣΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ.

Η Εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον τομέα των δομικών υλικών, ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΓΡΑΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΤΡΑΣ από το 1988 και μέχρι σήμερα επεξεργάζεται, εισάγει, αντιπροσωπεύει διακινεί δομικά υλικά.

Επιπλέον η επιχείρηση ξεκίνησε να παράγει πυρίμαχα προϊόντα ποιότητας όπως παραδοσιακά τζάκια, ξυλοφουρνους ψησταριές, εκκλησίες, εικονοστάσια, Διακοσμητικά κήπου και συνεχίζουμε να αναπτύσσομε την γκάμα μας συνεχώς όπως στον τομέα της ενεργειακής θέρμανσης εισάγοντας ενεργειακά τζάκια και σόμπες, λέβητες, ξύλου και pellet, και πολλά άλλα προϊόντα δόμησης.

Αναπτύσσεται συνεχώς και καθιερώνεται στον χώρο του χονδρικού εμπορίου Δομικών υλικών. Η επιτυχημένη πορεία της εταιρίας, και οι ανοδικοί ρυθμοί ανάπτυξης, της κατέστησαν αναγκαία τη δημιουργία μιας νέας υπερσύχρονης εταιρίας το 2006 με τον διακριτικό τίτλο ΚΕΝΤΡΟ ΔΟΜΗΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Α.E.B.Ε. (ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ)

Με 47ετή και πλέον πείρα επεκτείναμε τη δράση μας. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή και τοποθέτηση κάθε είδους προκατασκευής μόνιμες κατοικίες, προκάτ σπίτια, μεζονέτες, ξενοδοχειακές μονάδες τροχοβίλες, γραφεία, ναΐσκους, δημόσια κτίρια, κατασκευές για ειδικές χρήσεις, διακόσμησης, ανακαίνισης, σε όλη την Κρήτη.

Τα σπίτια που κατασκευάζουμε είναι σπίτια 100% αντισεισμικά ,100% ενεργειακά και οικολογικά με δυνατότητα βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής έτσι ώστε με την απόκτηση ενός τέτοιου σπιτιού οι ιδιοκτήτες του να μπορούν να επωφεληθούν από τη πρώτη ημέρα. Έχουμε ένα μεγάλο πλεονέκτημα έναντι των άλλων εταιρειών, αυτό του εμπορίου δομικών υλικών που αυτό σημαίνει καλύτερη ποιότητα υλικών, με αντοχή στο χρόνο και στις καλύτερες τιμές.

Η άψογη κατασκευή προσφέρει άριστη θερμομόνωση και ηχομόνωση, και τα υπόλοιπα υψηλής ποιότητας υλικά προσφέρουν μια κατοικία με υγιή διαμονή και προστασία προς το περιβάλλον.

Ποιότητα Κατασκευής
Με προσοχή στην λεπτομέρεια δημιουργούμε ένα μοναδικό, λειτουργικό, άνετο και ζεστό σπίτι.

Εάν έχετε ως προτεραιότητα την εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος, αλλά δεν συμβιβάζεστε στην ποιότητα κατασκευής, επιλέξτε κατοικία από την εταιρεία μας.

Με γνώμονα το συμφέρον των συνεργατών μας αλλά και την αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών μας καθημερινά αναζητούμε την καλύτερη ποιότητα στις καλύτερες τιμές.

Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας υπολογίζονται στα 20,000 τετραγωνικά μέτρα μεγάλο μέρος αυτόν αποτελούν στεγασμένοι και αποθηκευτικοί χώροι

Σήμερα σε μια Ελλάδα εξαντλημένη οικονομικά δίνουμε τον αγώνα μας μαζί με εκατομμύρια έλληνες προσπαθώντας για ένα καλύτερο αύριο για την διατήρηση των αξιών και των ηθών μας ως επιχείρηση με ελπίδα και κουράγιο για το αύριο.

Eσείς επιλέξτε την περιοχή και το σχέδιο της κατοικίας σας.

Τα υπόλοιπα είναι η δουλειά μας …

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνιση

Με αυστηρά κριτήρια επιλέχθηκαν όλοι οι συνεργάτες μας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το βασικότερο και πιο ουσιαστικό είναι η άριστη ποιότητα των υλικών που μας προσφέρουν. Η εμπειρία τόσων ετών στον τομέα μας δίνει τη δυνατότητα να σας διασφαλίζουμε με σιγουριά την ύψιστη ποιότητα των κατασκευών μας.

Η εμπειρία και η συνεχής έρευνα αγοράς, μας οδήγησε σε υλικά που προσφέρουν ποιότητα, εξειδικευμένες λύσεις σε όλους τους τομής της δόμησης και σε συνάρτηση με την εξυπηρέτηση, την αξιοπιστία κατέχουμε ηγετική θέση στον χώρο των δομικών υλικών που συνεχώς εμπλουτίζουμε με νέα σύγχρονα υλικά υψηλής τεχνολογίας. Με οράματα πάντα ένα βήμα μπροστά από την εποχή μας προχωρούμε δυναμικά μπροστά.

Κύριος στόχος μας είναι η συνεχείς βελτίωση των παροχών, και φυσικά των καλυτέρων υλικών της αγοράς στην καλύτερη τιμή, για σταθερές και μακράς διάρκειας συνεργασίες με τους πελάτες μας.

Η εταιρεία μας έπειτα από μία περίοδο 30 και πλέον χρόνων στο χώρο των Δομικών Υλικών και αφού η εισαγωγή των νέων τεχνολογιών στην παγκοσμιοποιημένη αγορά δημιούργησε ανταγωνιστικές ανάγκες, αποφάσισε να συστηθεί στον χώρο των δομικών υλικών.

Έτσι έχουμε την θέληση να παρέχουμε εξαιρετική ποιότητα στις καλύτερες τιμές. Η εταιρεία μας διαθέτει ένα δίκτυο συνεργαζόμενων φορέων το οποίο περιλαμβάνει ολόκληρη την περιφέρεια Κρήτης και ελλαδας στοχεύει στην συνεχή ενημέρωση και εξυπηρέτηση των πελατών της για τις νεότερες εξελίξεις στον τομέα της δόμησης.