ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΧΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ​

Η εταιρία Βαρδιάμπασης ιδρύθηκε το 1988 βρίσκεται στο Νομό Ρεθύμνου στο Πέραμα και δραστηριοποιείται στον τομέα τον δομικών υλικών παραγωγή και εμπόρια – εισαγωγές. Με πολύ μεράκι και άριστη γνώση των υλικών και χρήση αυτών προχωρήσαμε και στον κατασκευαστικό κλάδο στην κατασκευή νέων κατοικιών και επαγγελματικών χώρων. Σχεδιάζουμε κάθε είδους κατασκευή της προτίμησης σας χρησιμοποιώντας πάντα τα πιο σύγχρονα δομικά υλικά ενεργειακής γενιάς, για μακροχρόνια αντοχή τις κατασκευής.

Με επαγγελματισμό και άριστη εξυπηρέτηση αναλαμβάνουμε επισκευές κτηρίων, ενισχύσεις, προσθήκες ορόφων, συντήρηση, ανακαίνιση, μόνωση. Η εταιρία μας κατασκευάζει αντισεισμικά κτήρια και κατοικίες σύμφωνα με τον αντισεισμικό νόμο και κανονισμό πληρόντας όλες τις σύγχρονες αντισεισμικές προδιαγραφές για την μέγιστη ασφάλεια σας.

Σύμφωνα με σχετική κοινοτική οδηγία, από το 2020 και μετά, όλα τα νέα κτίρια που θα κατασκευάζονται στην Ε.Ε. θα πρέπει να είναι σχεδόν μηδενικής ενεργειακής κατανάλωσης. Εμείς είμαστε μπροστά από την εποχή μας και τα κατασκευάζουμε σήμερα.

Τρόποι κατασκευής - Συστήματα Δόμησης

 • Χτιστό Προκατ eco
 • Συμβατική κατασκευή
 • (Μπετό)
 • Πέτρινες Κατοικίες
 • Σύμμεικτη κατασκευή
 • Μεταλλικά κτίρια
 • Προκατ iron panels
 • Τροχοβίλες
 • Επισκευές-Ενισχύσεις-Προσθηκες
 • Εκκλησίες
 • Κατασκευή Πισίνας
 • Πέργκολες
 • Κεραμοσκεπές
 • Ανακαινίσεις – Ανακατασκευές-Αναπαλαιώσεις
 • Ενεργειακή Αναβάθμιση κατοικίας
 • Επαγγελματικοί Χώροι (γραφεία)
 • Κιόσκια (BBQ)
 • Στέγαστρα -Αποθήκες-Γκαράζ

«Κανένας δεν έχασε αγοράζοντας γη»

Τα Σημεία Προσοχής κατά την αγορά του οικοπέδου ή αγροτεμαχίου

Προϋποθέσεις Αρτιότητας και Οικοδομησιμότητας (δυνατότητα οικοδόμησης)
Περισσότερα..Οικόπεδο που εντάσσεται σε σχέδιο πόλης μετά τη δημοσίευση του Ν- 1577/85, θεωρείται άρτιο και οικοδομήσιμο όταν: α) έχει τα ελάχιστα όρια εμβαδού και προσώπου, κατά τον κανόνα ή κατά παρέκκλιση, τα οποία καθορίζονται από τους όρους δόμησης της περιοχής, β) ή έχει τα ελάχιστα όρια εμβαδού και προσώπου που ισχύουν κατά τον κανόνα στην περιοχή ή εκείνα που αναφέρει το ΝΔ-8/73 αν αυτά είναι μεγαλύτερα και συγχρόνως εάν μπορεί να εγγράφεται στο οικοδομήσιμο τμήμα του, κάτοψη κτιρίου με ελάχιστη επιφάνεια 50 τμ και ελάχιστη πλευρα 5 μ., με την επιφύλαξη των διατάξεων του Αρθ.25 του Ν-1337/83 1337/83, όπως εκάστοτε ισχύει. 7. Δεν επιτρέπεται η δόμηση ακόμη και σε οικόπεδο άρτιο και οικοδομήσιμο, έστω και κατά το Αρθ-25 του Ν-1337/83 όπως εκάστοτε ισχύει, αν για οποιονδήποτε λόγο απαιτείται τακτοποίηση των γειτονικών του οικοπέδων και κατά την κρίση της πολεοδομικής υπηρεσίας, η δόμηση θα παρεμποδίσει ή θα δυσχεράνει με οποιονδήποτε τρόπο την τακτοποίηση.

Έλεγχος Όρων Δόμησης (συντελεστής δόμησης, κάλυψη, ύψος, κτλ.).
Επιτρεπόμενη Χρήση (κατοικία, επαγγελματικός χώρος, κτλ.).
Έλεγχος ώστε να μην διέρχεται Ρέμα μέσα από το οικόπεδο/ αγροτεμάχιο.
Έλεγχος ώστε να μην χαρακτηρίζεται Δασικό.(natura)
Έλεγχος ώστε να μην διέρχονται καλώδια ΔΕΗ υψηλής τάσης μέσα από το οικόπεδο / αγροτεμάχιο.
Κλίση – Ποιότητα Εδάφους (θα επηρεάσει το κόστος θεμελίωσης).
Έλεγχος Τίτλων Ιδιοκτησίας με δικηγόρο / συμβολαιογράφο.
Έλεγχος πιθανής εκκρεμότητας αποφάσεων ΥΠΕΧΩΔΕ για το οικόπεδο / αγροτεμάχιο.
Μελλοντική αξία οικοπέδου / αγροτεμαχίου.
Πώς υπολογίζεται η αξία

Σημαντικός παράγοντας στην αγορά ενός οικοπέδου είναι η αξία του. Υπάρχει η αντικειμενική και η πραγματική αξία ενός οικοπέδου. Στις περισσότερες περιπτώσεις υπάρχει διαφορά μεταξύ των αξιών δηλαδή, αντικειμενικών και πραγματικών αξιών που έχει ορίσει το κράτος, η οποία μπορεί να είναι και πάνω από 50%. Για να υπολογίσει κάποιος την πραγματική αξία, ο πιο συνήθης τρόπος είναι να σκεφθεί επιχειρηματικά, δηλαδή σαν τεχνική εταιρεία. Θα πρέπει να υπολογίσει την πιθανή αξία πώλησης της οικοδομής ερευνώντας το κόστος των νεόκτιστων διαμερισμάτων και γραφείων στην περιοχή, το κόστος κατασκευής του κτιρίου και το επιθυμητό κέρδος από αυτή τη δραστηριότητα που κυμαίνεται από 30% ως 40%.

Προσοχή στους τίτλους και στη χρήση γης.

Η συμβατική κατασκευή είναι ο πιο οικείος τρόπος δόμησης έναντι των πιο σύγχρονων τρόπων δόμησης κτιρίων, όπως τα προκάτ, οι σύμμεικτες κατασκευές, τα μεταλλικά κτίρια και τα προκατασκευασμένα κτίρια, γιατί είναι ο πιο δοκιμασμένος και πλέον γνωστός τρόπος κατασκευής στην Ελλάδα.
Η εταιρία μας κατασκευάζει Πράσινα Βιοενεργειακά κτίρια με σωστή χωροθέτηση του κτιρίου στο περιβάλλον, με εξωτερική θερμομόνωση, κουφώματα με θερμοδιακοπή, επιλογή κατάλληλων σύγχρονων δομικών υλικών και τεχνολογιών.
Η εταιρεία κατασκευάζει με γνώμονα ότι το κόστος ενός σπιτιού δεν είναι μόνο το κατασκευαστικό κομμάτι το οποίο μπορεί να προϋπολογιστεί, είναι και το κόστος χρήσης που με λάθος σχεδιασμό και κατασκευή μπορεί να γίνει ανυπόφερτο.
Η Εταιρεία μας είναι φθηνότερη στην συμβατική κατασκευή κατά 10% με 20% από την αγορά. Με χρήση των καλυτέρων υλικών δόμησης, με άψογης οργάνωση σε συνεργεία που διαθέτει και του πλεονεκτήματος που έχει κάνοντας μαζικές αγορές επιτυγχάνοντας χαμηλότερες τιμές από τον ανταγωνισμό επίσης παράγουμε και εμπορευόμαστε αδρανή υλικά πάνω από 30 χρόνια.

Αν όμως εξετάσετε τα Μειονεκτήματα που έχει η συμβατική κατασκευή έναντι των υπολοίπων συστημάτων κατασκευής θα ανακαλύψετε ότι υπάρχει:

Μεγαλύτερος χρόνος παράδοσης (περίπου 250μερες)
Υψηλή συμμετοχή στο ΙΚΑ τα οικοδομικά ένσημα ΕΔΩ. http://ergatika.gr/ika/ensima_oikodomis/
Μεγαλύτερο κόστος Φ.Π.Α.
Ακριβότερος τρόπος δόμησης σε σχέση με άλλες μεθόδους.
Δυσκολία και υψηλό κόστος στην αποκατάσταση ζημιών.
Δυσκολότερος ποιοτικός έλεγχος
Μικρότερη ευελιξία σχεδιασμού
Λιγότερα τετραγωνικά λόγο τον κολόνων – τοίχων
Για να πετύχουμε εξασφαλισμένη αντοχή σε σεισμούς πάνω από 9 Ρίχτερ, το κόστος μίας κατασκευής από σκυρόδεμα γίνεται απαγορευτικό.
Μια συμβατική κατοικία έχει ακαθόριστο κόστος κατασκευής
Τρόπος δόμησης συμβατικής κατασκευής
Σκελετός από οπλισμένο σκυρόδεμα (μπετόν) Υποστυλώματα, δοκοί, κολώνες και πλάκα από μπετό
Τοιχοποιία από τούβλα, και σοβά.
Θεωρείται ο κλασικός τρόπος κατασκευής και κατά πολλούς ο πλέον διαδεδομένος στην Ελλάδα.

ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ
Βάση από οπλισμένο σκυρόδεμα μεταλλικός σκελετός τοίχοι από τούβλα η πορομπετόν (ytong) με πανίσχυρα δοκάρια οπλισμένα αντισεισμικά, εξωτερικά θερμομόνωση, εσωτερικά με γυψοσανίδες και πετροβάμβακα για μέγιστη θερμοηχομόνωση. Οροφή μπετό η ξύλινη στέγη με κεραμιδιά και μόνωση 10εκ,για απόλυτη θερμοηχομόνωση.

Η κατασκευή περιλαμβάνει
Χαλύβδινο Σκελετό
Τοιχοποιία θερμομονωμένη
Εξωτερική Θερμομόνωση (κέλυφος)
Ταράτσα από οπλισμένο σκυρόδεμα η Ξύλινη στέγη με μόνωση 10εκ. κεραμίδι
Πλήρη υδραυλικά – ηλεκτρικά- υδρορροές
Σωληνώσεις ψύξης ,θέρμανσης
Πλήρες μπάνιο και κουζίνα
Δάπεδο επιλογής σας πλακάκι η ξύλο (μάρμαρο)
Μαρμαροποδιές, σκάλες
ενεργειακά κουφώματα θερμοδιακοπής και ενεργειακούς υαλοπίνακες
χρωματισμοί μέσα, έξω με οικολογικά χρώματα
οικολογικό ενεργειακό τζάκι
Ντουλάπες
Πόρτες εσωτερικού χώρου
Κεντρική θωρακισμένη πόρτα
Η Κατασκευή Δεν Περιλαμβάνει

Οικοδομική Άδεια
Χωματουργικά – Εκσκαφές
Βάση από οπλισμένο σκυρόδεμα
Βεράντες (εξωτερική χώροι)
Ικα Φπα
Όλα τα παραπάνω μπορούμε να τα αναλάβουμε με το καλύτερο δυνατό κοστολόγιο για εσάς.

Γιατί να φτιάξεις χτιστό προκάτ με μεταλλικό σκελετό

Η κατασκευή του κτιρίου από μεταλλικό σκελετό αυξάνει πολλαπλάσια την αντοχή του σε σεισμούς. Βάση στατιστικών που δείχνουν ότι είναι περίπου 18 φορές ανθεκτικότερα μιας συμβατικής κατασκευής.
Η διάρκεια ζωής του μεταλλικού κτιρίου είναι τουλάχιστον διπλάσια σε σύγκριση με ένα αντίστοιχο φτιαγμένο από μπετό και υπολογίζεται άνω των 300 ετών!!!
Σχεδιάζουμε ελεύθερα όπως το θέλετε! κερδίζουμε χώρο και χρήμα
Είναι Ενεργειακής κλάσης Α+
Είναι Βιοκλιματικό σπίτι (ΠΡΑΣΙΝΟ)
Ο Συνδυασμός χτιστού σπιτιού με όλα τα παραπάνω αν μη τι άλλο σας δίνει την σιγουριά ενός συμβατικού σπιτιού με όλα τα πλεονεκτήματα που έχει. Αντοχή σε Ακραίες καιρικές συνθήκες χιόνια βροχές άνεμους κτυπήματα είναι πυρασφαλές.
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΧΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ

Ένα ακόμη είδος κατασκευής σπιτιού πέρα από το συμβατικό «κανονικό» σπίτι που ξέρουμε από μπετόν, είναι και το μεταλλικό σπίτι. Το μεταλλικό σπίτι εξωτερικά μόλις το δούμε θα διαπιστώσουμε ότι δεν διαφέρει από τις συνήθεις κατασκευές που είναι από μπετόν. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια η μεταλλοκατασκευή αποτελεί έναν πολύ δυναμικό κλάδο στη σύγχρονη δόμηση κατοικίας, γιατί επιτυγχάνει ποιότητα, ταχύτητα και οικονομία κατασκευής.

Σε τι διαφέρει το μεταλλικό από ένα κανονικό σπίτι;

Στην κατασκευή σπιτιών η διαφορά είναι στο σκελετό, που αντί να είναι από μπετόν (οπλισμένο σκυρόδεμα), είναι από μέταλλο. Υπάρχουν όμως και αμιγώς μεταλλικές κατασκευές, κυρίως στα βιομηχανικά κτήρια.

Γιατί να προτιμήσω τη μεταλλική από τη συμβατική κατασκευή;

Προβλέπει μειωμένη εισφορά στα ένσημα Ι.ΚΑ. (50% λιγότερο από τη συμβατική).
Έχει μεγάλη ταχύτητα κατασκευής.
Ευελιξία στα αρχιτεκτονικά, διότι επιτρέπει τη στέγαση κτηρίων μεγάλων ανοιγμάτων, χωρίς ενδιάμεσα υποστυλώματα και με κατασκευή δοκαριών μικρού σχετικά ύψους.
Έχει μεγάλο βαθμό αντισεισμικότητας, διότι οι μεταλλικές κατασκευές είναι πιο ελαφριές σε σχέση με τις συμβατικές, και όσο πιο ελαφριά είναι μια κατασκευή τόσο λιγότερο καταπονείται κατά τη διάρκεια του σεισμού, και τόσο λιγότερες μόνιμες παραμορφώσεις δέχεται.
Επειδή είναι ελαφριές κατασκευές, ενδείκνυται η χρήση τους σε προσθήκη επιπλέον ορόφου στην ήδη υπάρχουσα οικοδομή.
Με την εξωτερική θερμομόνωση επιτυγχάνονται άριστοι ενεργειακοί δείκτες βάση των περιορισμών που έχει θεσπίσει ο ΚΕΝΑΚ τα τελευταία χρόνια στις οικοδομικές άδειες.
Είναι γρήγορος χρόνος παράδοσης από τρεις έως τέσσερις μήνες
Απαιτεί χαμηλότερο κόστος θεμελίωσης λόγω των μικρότερων φορτίων που την επιβαρύνουν.
Έχει μεγάλη διάρκεια ζωής. Σχεδόν διπλάσια σε σύγκριση με ένα αντίστοιχο από μπετόν.
Πως κατασκευάζεται ένα μεταλλικό σπίτι;

Η κύρια μέθοδος κατασκευής μεταλλικών σπιτιών είναι η Σύμμεικτη Κατασκευή. Η Σύμμεικτη Κατασκευή είναι ένας σύγχρονος τρόπος δόμησης που βασίζεται στη συνεργασία χαλύβδινων διατομών (μεταλλικών στοιχείων) και στοιχείων οπλισμένου σκυροδέματος για την κατασκευή ενός μεταλλικού σπιτιού. Στοχεύει δε στη μέγιστη δυνατή αξιοποίηση των ιδιοτήτων των δύο δομικών στοιχείων προς όφελος της τελικής μεταλλικής κατασκευής. Ο τρόπος δόμησης της σύμμεικτης κατασκευής με τη χρήση μεταλλικού φέροντος οργανισμού υπερτερεί επίσης σε μεγάλο βαθμό έναντι των κλασσικών μεθόδων προκατασκευής προκατασκευασμένων σπιτιών.

Παρέχουν ασφάλεια και αντοχή αυτές οι κατοικίες;

Ναι. Είναι απόλυτα ασφαλείς και έχουν λιγότερες ανάγκες συντήρησης, και πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τις συνηθισμένες κατασκευές από μπετόν. Είναι ιδανικές για χρήση σε σεισμογενείς περιοχές καθώς το μέταλλο απορροφά τις σεισμικές δονήσεις χάριν της ελαφρότητας και ελαστικότητάς του.

Έχει καλή ενεργειακή απόδοση;

Ναι. Τα σπίτια με μεταλλικό σκελετό μπορούν να σχεδιαστούν έτσι ώστε να ικανοποιούν τους ισχύοντες κανονισμούς-πρότυπα για την εξοικονόμηση υλικών μπορεί να δώσει ένα μεταλλικό σπίτι με μικρές ενεργειακές απαιτήσεις, έως και ένα μεταλλικό σπίτι μηδενικής κατανάλωσης.

Κατασκευάζουμε οικολογικές, ενεργειακές τροχοβίλες ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ από 10τμ. έως και όσα μέτρα επιθυμείτε* Η Εταιρία μας μπορεί να σχεδίαση μέχρι και τις πιο σύνθετες, εξειδικευμένες, Μοντέρνες, Μόνιμες η εξοχικές κατοικίες.

Πλεονεκτήματα τροχοβίλας

Οι τροχοβίλες αποτελούν μια εύκολη, έξυπνη και οικονομική λύση σε όλο τον κόσμο.

ΒΑΣΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΔΕΙΑ ΔΟΜΗΣΗΣ

Για την εγκατάσταση της τροχοβίλας, δεν απαιτείται ιδιαίτερη υποδομή. Λόγω του ότι οι τροχοβίλες φέρουν σασί , έχουν την δυνατότητα να στηθούν και απευθείας στο χώμα.

Το έμπειρο προσωπικό μας θα φροντίσει για τη σωστή και σταθερή τοποθέτηση της τροχοβίλας στο χώρο σας.

Οι τροχοβίλες μας, είναι ένα είδος κατοικίας το οποίο δεν απαιτεί συντήρηση. Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας είναι πάντα στη διάθεση των πελατών μας για να καλύψει οποιαδήποτε πιθανή απαίτηση τους.

Είναι απόλυτα ασφαλής πλήρη όλες τις προϋποθέσεις του Ευρωπαϊκού Νομού 1647 για την ασφαλή και υγιή κατοίκηση και ανθεκτική σε κρύο, βροχή και χιόνι, ενώ περιορίζει και τις υψηλές θερμοκρασίες. Η τροχοβίλα είναι πάντα πλήρως εξοπλισμένη και επιπλωμένη, έχει ηλεκτρική και υδραυλική εγκατάσταση, έτοιμες αναμονές παροχών και αποχετεύσεως.

Λόγω της καλής κατασκευής και της άριστης ποιότητας υλικών, οι τροχοβίλες μας έχουν πολύ μεγάλη αντοχή. Η εταιρεία μας προσφέρει εικοσαετή εγγύηση.

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της τροχοβίλας είναι η φορητότητα της, δηλαδή αυτό που την κάνει από ένα απλό σπίτι σε μία κινούμενη κατοικία που φυσικά μπορείς ανά πάσα στιγμή να την μεταφέρεις σε οποιοδήποτε άλλο μέρος επιθυμείς.

Γρήγορη Ολοκλήρωση και Μεταφορά στο χώρο σας. Οι Τροχοβίλες είναι αντισεισμικές 100% Υψηλή ποιότητα-σταθερότητα κατασκευής

Παρακολουθώντας συνεχώς τις εξελίξεις στο χώρο των τροχοβιλών (νέα υλικά, σχεδιασμός κλπ), εξελισσόμαστε παράλληλα κι εμείς με πρωτοποριακές μεθόδους και υψηλοί ποιότητα υλικών που θα βρείτε μόνο σε εμάς εξού και η δεκαετή εγγύηση

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΑ ΚΛΕΒΕΙ!!!!

H Eταιρεία μας κατασκευάζει πέτρινα σπίτια – αναπαλαιώσεις και πέτρινες κατασκευές πάντως τύπου με υψηλή αισθητική, αντοχή, διαχρονικότητα.

Κτίρια που είναι φτιαγμένα από πέτρα αποτελούν διαχρονικές κατασκευές. Η πέτρα ως υλικό κατασκευής συμβολίζει την ασφάλεια, την σταθερότητα και για πάρα πολλούς ανθρώπους (και όχι μόνο στην χώρα μας) παραμένει κυρίαρχη επιλογή κατοικίας όταν το επιτρέψουν τουλάχιστον οι όποιες οικονομικές ή άλλες συνθήκες.

Όπως όλα τα φυσικά υλικά, έτσι και η πέτρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο χτίσιμο ενός πέτρινου σπιτιού ως ακατέργαστη ή και κατεργασμένη – πελεκητή κ.λ.π. η επιλογή εξαρτάται ανάλογα με την αρχιτεκτονική του περιβάλλοντος τοπίου. Η αρχιτεκτονική των κατασκευών από πέτρα, βάση και της περιοχής μπορεί να είναι παραδοσιακή ή και μοντέρνα, άλλωστε η δυνατότητα της πέτρας ως δομικό υλικό στην αρχιτεκτονική μπορεί να μας δώσει πολλών ειδών οικιστικές μορφές.

Στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική η πέτρα, έχει κυριαρχήσει ως το μοναδικό προσφερόμενο φυσικό υλικό κατασκευών σε πολλές περιοχές της χώρας μας.

Σε κάθε κατασκευή μας παρέχουμε:

Μελέτη & αρχιτεκτονικό σχέδιο της κατασκευής
• Προκαθορισμένη ανάλυση εργασιών ανάλογα με το αρχιτεκτονικό σχέδιο.
• Αναλυτικό συμφωνητικό με όλες τις λεπτομέρειες της κατασκευής.
• Χρόνος παράδοσης από 8 έως 12 μήνες (από την ημέρα έκδοσης της άδειας οικοδομής) & ανάλογα με το μέγεθος της κατασκευής.
• Αρχείο φωτογραφιών σε ηλεκτρονική μορφή για όλα τα στάδια της κατασκευής
• Εγγύηση κτιριακού κελύφους εφ’ όρου ζωής
Το καταξιωμένο συνεργείο μας αποτελείται από τους καλύτερους και τους πιο έμπειρους τεχνίτες που έχουν ως κύριο στόχο την σωστή και άμεση εξυπηρέτησή σας.
Είμαστε εδώ για να ολοκληρώσουμε κάθε σας ανάγκη και να ικανοποιήσουμε κάθε σας ”πέτρινη επιθυμία” πάντα με σεβασμό προς τον πελάτη.

Η Εταιρία Βαρδιάμπασης κατασκευάζει προκάτ εκκλησίες, σε διάφορα σχέδια, διαστάσεις και τιμές με άριστη ποιότητα κατασκευής, μεγάλης αντοχής και απαράμιλλης ομορφιάς, τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες ενορίες αλλά και ιδιώτες προτιμούν τα προκάτ εκκλησάκια για πολλούς λόγους. Έχουμε την δυνατότητα να τα μεταφέρουμε στο κήπο του σπιτιού σας αλλά και στο εξοχικό, τέλος πάρα πολλοί πιστοί τοποθετούν ένα εκκλησάκι, δημιουργώντας έτσι ένα τόπο προσευχής και λατρείας μέσα στο ίδιο το σπίτι ή το εξοχικό.

Διαθέτουμε προκατασκευασμένα εκκλησάκια όλων των τύπων κατόπιν παραγγελίας.

* Νησιώτικος τύπος. Είναι τα προκάτ εκκλησάκια που έχουμε κατασκευάσει με τους κανόνες της λαϊκής αρχιτεκτονικής που συναντάται στα ελληνικά νησιά. Συνήθως βασιλική με τρούλο ή απλώς βασιλική στα χρώματα του Αιγαίου πελάγους το λευκό και το γαλάζιο.

* Βυζαντινός τύπος. Παρεκκλήσια που κατασκευάζουμε σύμφωνα με το βυζαντινό τυπικό και μπορούμε να τα επενδύσουμε εξωτερικά με πέτρα.

* Βασιλικός τύπος. Προκατασκευασμένα εκκλησάκια χτισμένα με βασιλικό ρυθμό χωρίς τρούλο έχοντας σαν βάση την αρχιτεκτονική της βασιλικής.

Τα παραδοσιακά εκκλησάκια είναι αντισεισμικά, απόλυτα στεγανά, σπατουλαρισμένα εσωτερικά με δυνατότητα αγιογραφίας σοβατισμένα εξωτερικά ή με επένδυση πέτρας, διακοσμητικό τουβλάκι, βαμμένα, παρέχουν ηλεκτρική εγκατάσταση. Αγία Τράπεζα μαρμάρινη, Τέμπλο, πορτοπαράθυρα αλουμινίου με εκκλησιαστικό τζάμι, καμπάνα-καμπαναριό με λίγα λόγια είναι πλήρης. Ο πελάτης έχει την δυνατότητα επιλογής των υλικών που θα διακοσμήσουν το εσωτερικό του ναού. Σας δίνουμε επίσης τη δυνατότητα με μια φωτογραφία ή σχέδιο να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα και πάντα όλα αυτά στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς.

Προκάτ iron panels Economic houses

Νέα Μόδα. Κατασκευές Σπιτιών που είναι Απίστευτα Οικονομικές

Φθηνά Σπίτια από έξυπνα υλικά με υψηλή αισθητική

Εν μέσω κρίσης στις οικοδομές η κατασκευή κατοικιών στρέφεται προς τα προκάτ. Το δικό μας σύστημα κατασκευής (iron panels economic houses) με κοιλοδοκούς και πάνελ.

Αποτελείτε από τα έξεις

Βάση από μπετόν σκελετός από κοιλοδοκούς βαρέως τύπου τοιχοποιία από πάνελ με πάχος από 4-10 εκ. με επικάλυψη ελαστικού θερμοσοβά ή με επένδυση πέτρας tepostone. Εσωτερικά με επένδυση γυψοσανίδας και ορυκτοβάμβακα. Οροφή από θερμομονωτικό πάνελ με σχέδιο παραδοσιακού κεραμιδιού παρέχει 100% υδατοστεγανότητα. Με αποτέλεσμα να είναι φθηνα αλλά γερά σπίτια με χαλύβδινο σκελετό απόλυτα αντισεισμικά και όσον αφορά την εξοικονόμησης ενέργειας είναι μονωμένα σωστά με πολύ υψηλή θερμομόνωση έχουν εκπληκτική αντίσταση στις εξωτερικές κλιματολογικές συνθήκες με όλα αυτά το αποτελέσματα μπορεί να είναι μοντέρνο, πιο οικονομικό και φιλικό προς εμάς και το περιβάλλον

ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΤ ΙRON PANELS

ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΣΕΙΣΜΙΚΑ
ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
ΕΧΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ
ΧΑΜΗΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 50% ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ ΜΕ ΥΨΗΛΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
ΠΑΡΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΚΕΝΑΚ.7.
ΠΟΛΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΙΚΑ ΕΩΣ 70%
ΤΑΧΥΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
ΕΥΚΟΛΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ
ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ
ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

Η εταιρεία μας απαρτίζεται από καταρτισμένους και έμπειρους επαγγελματίες, που μπορούν να υλοποιήσουν με επιτυχία κατασκευές υψηλών απαιτήσεων, ακολουθώντας αυστηρά χρονοδιαγράμματα. Ειδικότερα, κατασκευάζουμε : παραδοσιακές ξύλινες στέγες, κεραμοσκεπές, σοφίτες, βεράντες και πέργκολες, ενώ οι δημιουργίες μας επεκτείνονται και στον τομέα των ειδικών κατασκευών. Δημιουργούμε έργα που αντέχουν στον χρόνο, για επαγγελματικούς χώρους και ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις χρησιμοποιώντας πρώτες ύλες αρίστης ποιότητας. Η θερμομόνωση και η υγρομόνωση είναι το δυσκολότερο και πιο βασικό κομμάτι της στέγης διότι δεν φτάνει μόνο η ποιοτική επιλογή υλικών αλλά χρειάζεται και σωστή εφαρμογή αυτών, για την σωστή απόδοση της στέγης. Εσείς σε αυτό το σημείο δεν πρέπει να ανησυχείτε καθώς είμαστε επαγγελματίες και σας εγγυόμαστε για τις υπηρεσίες μας. Η κατασκευή της κεραμοσκεπής ή της πέργκολας γίνεται κατά κύριο λόγο από ξύλινη βάση και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει είναι ποικίλα. Προστατεύει το οίκημα μας από τη βροχή, το χιόνι, την υγρασία και τη θερμότητα του ηλίου.

Η σωστή κατασκευή της κεραμοσκεπής εξασφαλίζει ανθεκτικότητα για πολλά χρόνια!

Η σωστή τοποθέτηση των κεραμιδιών είναι το Α και το Ω.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ – ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ – ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ – ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ – ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΕΙΣ

Αιτίες που δημιουργούν το πρόβλημα

Οι αιτίες που το προκαλούν πολλές, κυρίως η κακή κατασκευή του και η κακή συντήρηση του. Όταν το σκυρόδεμα δεν προστατεύεται από τις καιρικές συνθήκες , το καυσαέριο και άλλους παράγοντες φυσικό είναι να υποστεί ζημιές και μάλιστα πολύ σοβαρές . Οι περισσότεροι άνθρωποι που δεν είναι η δουλειά τους οι κατασκευές, νομίζουν ότι το σκυρόδεμα το φτιάχνουμε στην αρχή ως σκελετό του κτιρίου και όχι μόνο και μετά το ξεχνάμε το θέμα. Μεγάλο λάθος διότι πάντα όταν υπάρχει ένα πρόβλημα στο σκυρόδεμα τότε έχουμε σοβαρό πρόβλημα και εμείς.

Καλύπτονται από την εταιρία μας και όλες οι περιπτώσεις που αφορούν επέμβαση οποιουδήποτε είδους και προϋπολογισμού σε υφιστάμενες κατασκευές με σκοπό είτε την άρση όποιας επικινδυνότητας – βλαβών – αστοχιών, ενίσχυση, προσθήκη ορόφων, προσθήκη κατ΄ επέκταση, αναδιαρρύθμιση (με σκοπό την λειτουργικότητα και την αισθητική αναβάθμιση), ανακαίνιση επίλυση τεχνικών προβλημάτων. Επίσης προσφέρουμε λύσεις που αφορούν την άρτια διαρρύθμιση και την τελική όψη του εσωτερικού και του εξωτερικού του χώρου σας (πάντα με την εγγύηση της εταιρία μας.

Ειδικότερα σε ότι αφορά στην εκτέλεση εργασιών επεμβάσεων στον φέροντα οργανισμό, επεκτείνουμε τα τελευταία χρόνια το αντικείμενο των σχετικών μελετών και στην κατασκευή. Αντικείμενο ιδιαίτερα απαιτητικό, που απαιτεί υψηλού βαθμού εξειδίκευση και ανάληψη των εργασιών.

Σχετικά με τις ενισχύσεις του φέροντος οργανισμού χρησιμοποιούμε, βάσει σύγχρονου εξοπλισμού και εξειδικευμένων συνεργείων, τις παρακάτω μεθόδους.

Αδιατάρακτη Κοπή
Κοπή μπετόν με ακρίβεια χιλιοστού, χωρίς επιβάρυνση του κτιρίου.

Αντιδιαβρωτική προστασία & Σταθεροποίηση Σκουριάς σιδηροπλισμού / σκυροδέματος
Τοπική αποκατάσταση με ινοπλισμένα ρητινοειδή κονιάματα υψηλών αντοχών
Gunite (dry mix / wet mix / semi-dry mix) Εκτοξευόμενο Σκυρόδεμα
Μανδύες Έγχυτου Σκυροδέματος
Χαλυβδοελάσματα
Βαριές Μεταλλικές Διατομές
Αμμοβολές, τσιμεντενέσεις, ρητινενέσεις,
FRPs (Ινοπλισμένα Πολυμερή) / Ανθρακοϋφάσματα, Ανθρακοελάσματα, Υαλοϋφάσματα
Ειδικές μονώσεις – στεγανώσεις
Επεμβάσεις σε κτίρια από φέρουσα τοιχοποιία
Μεταλλικούς κλωβούς
Αρμολόγηση πέτρινων τοιχοποιιών
Χιαστί συνδέσμους αύξησης της δυσκαμψίας κτλ.
ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ

Όταν μιλάμε για προσθήκες στα κτίρια εννοούμε υφιστάμενα κτίρια που θέλουμε να τα μεγαλώσουμε καθ΄ ύψος ή κατά πλάτος. Η λύση της Σύμμεικτης Κατασκευής αποτελεί πλέον την πιο ευρέως διαδεδομένη λύση. Διακρίνουμε την προσθήκη καθ’ ύψος που αφορά τη προσθήκη ενός η περισσοτέρων ορόφων εντός η εκτός του περιγράμματος κάλυψης του υφιστάμενου κτίσματος ή κατά πλάτος. Όταν τα κτίρια έχουν κατασκευαστεί αρκετά χρόνια πριν 25-30 και πάνω η πρόβλεψη που έχουν για δυο και τρεις ορόφους βάσει της αδείας δεν ισχύει. Ο λόγος απλός ο αντισεισμικός κανονισμός κτιρίων έχει αλλάξει και πλέον δεν ισχύουν οι προβλέψεις που έχει μια παλιά μελέτη του κτιρίου. Σε αυτές τις περιπτώσεις οι πολιτικοί μηχανικοί προτείνουν εφόσον γίνεται την προσθήκη ενός ορόφου ελαφριάς κατασκευής. Όταν λέμε ελαφριά κατασκευή εννοούμε να μην κατασκευαστεί με τα ίδια υλικά που χρησιμοποιούμε στις συμβατικές κατασκευές. Εδώ έχουμε τρεις βασικές επιλογές : την κατασκευή των τοίχων με Ytong – alfablock, την κατασκευή των τοίχων με τσιμεντοσανίδες σε συνδυασμό με γυψοσανίδες ή πάνελ. Και οι τρεις επιλογές είναι απολύτως ικανές να αντικαταστήσουν τον παραδοσιακό τοίχο από τούβλα και σοβάδεs.

Αναλαμβάνουμε :

* Ξύλινες Στέγες

* Κεραμοσκεπές

* Σοφίτες

* Ασφαλτικά κεραμίδια

* Πέργκολες

* Παράθυρα στέγης

* Αναπαλαιώσεις στεγών

* Μονώσεις στεγών

* Επισκευές κεραμιδιών

* Επισκευές στεγών

Εγγύηση
Με την συνεργασία μας εξασφαλίζετε:

Σωστή επιλογή υλικών

Άψογη αισθητική

Ολοκληρωμένες λύσεις

Πρωτότυπες ιδέες

Συνέπεια στον χρόνο παράδοσης

Τεχνική υποστήριξη

Γραπτή εγγύηση για την εργασία μας