ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ

Κατηγορία:

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” hover_type=”none” link=”” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_accordion boxed_mode=”” border_size=”1″ border_color=”” background_color=”” hover_color=”” divider_line=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””][fusion_toggle title=” DS-250″ open=”no”]

Πατητή τσιμεντοκονία για τοίχους – δάπεδα

Ινοπλισμένο τσιμεντοκονίαμα με εξαιρετική εργασιμότητα και άρρηκτη πρόσφυση με το υπόστρωμα. Συνιστάται για χρήση σε νέα ή παλαιά δάπεδα και τοίχους, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Εφαρμόζεται σε επιφάνειες από μπετόν, σοβά, γυψοσανίδες, τσιμεντοσανίδες κ.ά. Κατάλληλη και για κατασκευές, όπως τραπέζια, κρεβάτια, νιπτήρες, λουτήρες, πάγκους κουζίνας κ.ά. Κατατάσσεται στην κατηγορία PCC R2 σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ 1504-3.

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατανάλωση : 7kg/m² ανά 5mm πάχους στρώσης.

Συσκευασία : 25kg.

[/fusion_toggle][fusion_toggle title=”DS-252 FLEX” open=”no”]

Εύκαμπτη πατητή τσιμεντοκονία για τοίχους – δάπεδα

Εύκαμπτο, ινοπλισμένο τσιμεντοκονίαμα με εξαιρετική εργασιμότητα και άρρηκτη πρόσφυση με το υπόστρωμα. Υψηλών μηχανικών αντοχών, δεν ρηγματώνει, αντέχει σε τριβές, συστολοδιαστολές και μικροδονήσεις. Εφαρμόζεται σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους σε επιφάνειες από σοβά, μπετόν, γυψοσανίδες, τσιμεντοσανίδες κ.ά. Δάπεδα με ενδοδαπέδια θέρμανση, πατάρια, ταράτσες, βεράντες είναι μερικές από τις εφαρμογές που μπορεί να αντιμετωπίσει με επιτυχία. Κατατάσσεται στην κατηγορία PCC R3 σύμφωνα με το πρότυπο EN 1504-3 καιως υλικό επικάλυψης δαπέδων στην κατηγορία CT-C30-F7-AR2 σύμφωνα με το πρότυπο EN 13813.

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατανάλωση : 7kg/m² ανά 5mm πάχους στρώσης.

Συσκευασία : 25kg.

[/fusion_toggle][fusion_toggle title=”DS-254 IRON” open=”no”]

Πατητή τσιμεντοκονία με σμυριδόπετρα

Έτοιμο τσιμεντοκονίαμα με όψη γρανίτη, λευκό. Ιδανικό για δάπεδα βαριάς κυκλοφορίας. Περιέχει μεταξύ άλλων πολυεδρική σμυριδόπετρα που του αποδίδει επιφανειακή σκληρότητα (κλίμακα Mohs 7). Δεν ρηγματώνει και δεν επηρεάζεται από μικρόδονησεις. Δεν απαιτεί ενίσχυση με βελτιωτικά γαλακτώματα. Δημιουργεί άψογα φινιρισµένες επιφάνειες, με υψηλές απαιτήσεις σε τριβή, κρούση και χάραξη. Χρωματίζεται στη μάζα της χρωστικές DUROCOLOR POWDER-C (96 αποχρώσεις) ή με επίπαση των χρωστικών στην επιφάνειά της. Κατατάσσεται ως υλικό επικάλυψηςδαπέδων στην κατηγορία CT-C40-F15-AR2 κατά ΕΝ 13813.

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατανάλωση : 7kg/m² ανά 5mm πάχους στρώσης.

Συσκευσία : 25Kg.

[/fusion_toggle][fusion_toggle title=”DS-256 FLEX VELVET” open=”no”]

Λεπτόκοκκη, εύκαμπτη πατητή τσιμεντοκονία για τοίχους – δάπεδα

Έτοιμο λεπτόκοκκο, εύκαμπτο, τσιμεντοκονίαμα λευκό. Δημιουργεί επιφάνεια βελούδινης υφής που δεν ρηγματώνει. Χρωματίζεται στη μάζα του με την προσθήκη χρωστικών DUROCOLOR POWDER-C (96 αποχρώσεις) ή με επίπαση των χρωστικών στην επιφάνειά του. Δημιουργήστε τις δικές σας μοναδικές τεχνοτροπίες στην επιφάνεια του με  τους τσιμεντοειδείς αρμόστοκους της DUROSTICK, (32 αποχρώσεις), καθώς και με το Σύστημα Δημιουργίας Αποχρώσεων DUROCOLOR. Κατατάσσεται στην κατηγορία PCC R3 σύμφωνα με το πρότυπο EN 1504-3 και ως υλικό επικάλυψης δαπέδων στην κατηγορία CT-C25-F7-AR2 σύμφωνα με το πρότυπο EN 13813.

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατανάλωση : 4-4,3kg/m² ανά 3mm πάχους στρώσης.

Συσκευσία : 25Kg.

 

[/fusion_toggle][fusion_toggle title=”DS-258 DECO MICRO FLEX” open=”no”]

 

Πατητή σε μορφή πάστας

Παστώδες διακοσµητικό επίχρισµα, λευκό ή έγχρωµο, έτοιµο προς χρήση. Εφαρµόζεται σε κατάλληλα προετοιµασµένες και σταθερές επιφάνειες, σε τοίχους, ταβάνια και δάπεδα*. Κατάλληλη και για ειδικές κατασκευές όπως πάγκοι, νιπτήρες, ντουζιέρες, χτιστά έπιπλα, ξύλινα έπιπλα, τραπέζια, πόρτες κ.ά. Αποτελεί εξαιρετική επιλογή  για την ανακαίνιση και τη διακόσµηση κατοικιών και επαγγελµατικών χώρων. Χρωµατίζεται και τεχνοτροπείται µέσω του συστήµατος DUROCOLOR σε 120 επιλεγµένες αποχρώσεις µε δυνατότητα ανάµειξης µεταξύ τους. Κατατάσσεται ως υλικό επίχρισης δαπέδων τύπου SR-B2,0-AR0,5-IR1,7 σύµφωνα µε το πρότυπο EN 13813. Για εφαρµογή σε δάπεδα είναι απαραίτητη στο δοχείο της παστώδους πατητής, η προσθήκη του DS-258 DECO MΙCRO FLEX ΣΚΛΗΡΥΝΤΗ, προκειµένου να αυξήσουµε τις αντοχές σε τριβή και χάραξη.

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατανάλωση

DS-258 Deco Micro Flex
0,6-0,7kg/m2 ανά στρώση, ανάλογα με το υπόστρωμα.
DS-258 Deco Micro Flex Σκληρυντής
156gr ανά 5kg DS-258 DECO MΙCRO FLEX.
470gr ανά 15kg DS-258 DECO MΙCRO FLEX.

Συσκευσία  Δοχείο 5kg, 15kg.

[/fusion_toggle][fusion_toggle title=”DUROCOLOR POWDER-C” open=”no”]

Χρωστικές σε μορφή πούδρας για τη δημιουργία έγχρωμων κονιαμάτων

Έγχρωμες βινυλικές ρητίνες. Προστιθέμενες στο νερό ανάμειξης των κονιαμάτων, χρωματίζουν σε 96 επιλεγμένες αποχρώσεις:
• Τις Πατητές Τσιμεντοκονίες DS-250, DS-252 FLEX, DS-256 FLEX VELVET και DS-254 IRON.
• Τους στόκους εξομάλυνσης STUCOFIX-P, POWDER COAT, GRANULAR και GRANULAR ULTRA.
• Τους λευκούς αρμόστοκους (0-3mm, 1-10mm, 5-20mm), τον ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΑΡΜΟΣΤΟΚΟ, τα λευκά κονιάματα D-3, D-4 και D-5.
• Λευκά κονιάματα: μαρμαροσοβάδες, γυψοσοβάδες, λευκό τσιμέντο.

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατανάλωση : 1 ή 3 σακουλάκια 250gr, ανάλογα με την επιθυμητή απόχρωση βάσει χρωματολογίου DUROCOLOR POWDER-C.

Συσκευασία  250gr.

[/fusion_toggle][fusion_toggle title=”DS-255″ open=”no”]

Χαλαζιακό ακρυλικό αστάρι πρόσφυσης κονιαμάτων, χωρίς διαλυτές

Ισχυρή πρόσφυση σε πολύ λείες επιφάνειες. Εξαιρετική αντίσταση στα αλκάλια. Δημιουργεί φράγμα εισερχόμενης υγρασίας. Απαραίτητο σε επιφάνειες όπου ο παραδοσιακός πεταχτός σοβάς προσφύεται δύσκολα, όπως η εξηλασμένη ή διογκωμένη πολυστερίνη. Ιδανικό αστάρι πριν την τοποθέτηση τσιμεντοκονίας D-6 στο σύστημα θερμοστεγάνωσης ταρατσών COOL ROOF και πατητής τσιμεντοκονίας επάνω σε πλακίδια, μωσαϊκό, μάρμαρα, κόντρα πλακέ θαλάσσης, λαμαρίνα.

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατανάλωση : 300-350gr/m² ανά στρώση, ανάλογα με το πάχος της στρώσης και το υπόστρωμα.

Συσκευασία  :  1kg, 5kg, 15kg.

[/fusion_toggle][fusion_toggle title=”DS-260 QUARTZ PRIMER” open=”no”]

Χαλαζιακό ακρυλικό αστάρι πρόσφυσης για ξύλα – μέταλλα, χωρίς διαλύτες

Με βάση ακρυλικές ρητίνες, χαλαζιακά αδρανή και ειδικά πρόσθετα. Ισχυρή πρόσφυση ανεπηρέαστη από την υγρασία, τους κραδασμούς, τις συστολές και διαστολές των επιφανειών. Δημιουργεί κατάλληλο υπόστρωμα σε μεταλλικές και ξύλινες, νέες ή παλαιές επιφάνειες, ώστε να σοβατιστούν ή να επενδυθούν με ασφάλεια με πέτρες, πλακίδια, μάρμαρα κ.ά.

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατανάλωση : 330-400gr/m² ανά στρώση, ανάλογα με το υπόστρωμα.

Συσκευασία : 4kg, 14kg.

[/fusion_toggle][fusion_toggle title=”DS-4160″ open=”no”]

Υαλόπλεγμα οπλισμού θερμοπροσόψεων και πατητών τσιμεντοκονιών δαπέδων, με άνοιγμα καρέ 4x4mm

Δίχτυ από Fiberglass, για οπλισμό των επιχρισμάτων σε συστήματα θερμοπροσόψεων. Ανθεκτικό σε αλκαλικό περιβάλλον. Παρέχει σημαντική δομική ενίσχυση και αποτρέπει ρηγματώσεις. Η χρήση του στο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης κτιρίων THERMOSEAL είναι επιβεβλημένη, καθώς τα επιχρίσματα αντιμετωπίζουν ιδιαίτερες καταπονήσεις. Οπλίζει επενδύσεις πατητής τσιμεντοκονίας υποκείμενες σε καταπονήσεις (π.χ. δάπεδα).

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Συσκευασία Ρολό 1mx50m.

[/fusion_toggle][fusion_toggle title=”DECOFIN EPOXY SF” open=”no”]

Εποξειδικό γυαλιστερό βερνίκι 2 συστατικών

Ιδιαίτερα ανθεκτικό σε τριβή, επαφή με οξέα, αλκάλια, θαλασσινό ή χλωριωμένο νερό. Δημιουργεί σκληρή, μη απορροφητική επιφάνεια. Δεν ευνοεί την ανάπτυξη βακτηριδίων. Kατάλληλο για χώρους με απαιτήσεις αυστηρής υγιεινής. Ιδανικό για πισίνες, πάγκους κουζίνας, μαγειρεία, αίθουσες εστιάσεων και φιλοξενίας. Kατάλληλο για δάπεδα με υψηλές απαιτήσεις σε μηχανικές και χημικές αντοχές. Κατατάσσεται ως SR-B2,0-AR0,5-IR4 σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ 13813.

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατανάλωση : 200-300gr/m² ανά στρώση, ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας.

Συσκευασία  : 750gr ( A: 480gr, B: 270gr ), 5kg ( A: 3,20kg, B: 1,80kg ).

[/fusion_toggle][fusion_toggle title=”DECOFIN POLYURETHANE” open=”no”]

Πολυουρεθανικό ματ βερνίκι 2 συστατικών

Βερνίκι αλειφατικής πολυουρεθάνης 2 συστατικών, με διαλύτες. Ανθεκτικό στη UV ακτινοβολία. Ιδιαίτερα ανθεκτικό στις τριβές. Δημιουργεί μία ελαστική διάφανη προστατευτική μεμβράνη που δεν κιτρινίζει. Κατάλληλο για την προστασία φυσικών πετρών και πατητής τσιμεντοκονίας, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατανάλωση : 1kg/7-8m² ανά στρώση, ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας.

Συσκευασία : 750gr ( A: 547gr, B: 203gr ), 5kg ( A: 3,65kg, B: 1,35kg ).

[/fusion_toggle][fusion_toggle title=”DECOFIN AQUA PU” open=”no”]

Διάφανο, υδατοδιαλυτό, πολυουρεθανικό ματ βερνίκι 2 συστατικών

Πολυουρεθανικό, υδατοδιαλυτό, άοσμο ματ βερνίκι 2 συστατικών, αλειφατικής βάσης. Παρουσιάζει εξαιρετική σκληρότητα, αυξημένη αντοχή στην τριβή και ανθεκτικότητα έναντι της UV ακτινοβολίας. Δεν κιτρινίζει ακόμα και μετά την πάροδο πολλών ετών. Ιδανικό για χρήση σε κλειστούς χώρους που δεν αερίζονται επαρκώς, αλλά και για χώρους όπου η χρήση διαλυτών δεν είναι επιθυμητή. Διατηρεί αναλλοίωτους τους χρωματικούς τόνους όπου εφαρμόζεται. Είναι κατάλληλο για την προστασία διακοσμητικών πατητών τσιμεντοκονιών, παστωδών πατητών και φυσικών πετρών. Σε τσιμεντοειδή δάπεδα, δημιουργεί αόρατο φίλμ προστασίας από την φθορά, την τριβή, το λέκιασμα, αλλά και το σκονισμό. Κατατάσσεται ως προστατευτικό επιφανειών σκυροδέματος κατά EN 1504-2.

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατανάλωση : Για πατητή σε μορφή πάστας: 1kg/8-10m2 για 2 στρώσεις. Για πατητές τσιμεντοκονίες: 1kg/5-7m2 ανά στρώση.
Ανάλογα με την απορροφητικότητά τους, σε κατάλληλα προετοιμασμένες επιφάνειες.

Συσκευασία : 1kg (Α: 815gr, Β: 185gr), 3kg (Α: 2445gr, Β: 555gr).

[/fusion_toggle][fusion_toggle title=”DECOFIN AQUA” open=”no”]

Ακρυλικό ματ βερνίκι νερού για τεχνοτροπίες σε κάθετες επιφάνειες

Διακοσμεί και προστατεύει εσωτερικές επιφάνειες που έχουν υποδεχθεί τεχνοτροπίες. Διαυγές, αναδεικνύει τις διακοσμημένες επιφάνειες, τους δίνει βάθος χωρίς να επηρεάζει τις αποχρώσεις τους. Επιτρέπει το καθάρισμα των επιφανειών εφαρμογής με ήπια οικιακά καθαριστικά. Άοσμο, δεν κιτρινίζει ούτε ξεφλουδίζει και είναι φιλικό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατανάλωση : 1lt/12-13m² ανά στρώση, ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας.

Συσκευασία : 750ml.

[/fusion_toggle][fusion_toggle title=”VISTA” open=”no”]

Βερνίκι ματ διαλυτού για πατητή τσιμεντοκονία – φυσικές πέτρες

Ακρυλικό διάφανο βερνίκι εμποτισμού, ματ. Eξαιρετικά ανθεκτικό στην υπεριώδη (UV) ηλιακή ακτινοβολία, με μεγάλη διάρκεια ζωής. Δεν ξεφλουδίζει, δεν κιτρινίζει και δεν γυαλίζει. Τονίζει τη φυσική απόχρωση των επιφανειών. Κατάλληλο για πατητές τσιμεντοκονίες (DUROSTICK DS-250, DS-252 FLEX, DS-254 IRON, DS-256 FLEX VELVET) και φυσικές πέτρες, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατανάλωση : 1lt/5-8m², ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας.

Συσκευασία : 750ml, 2,5lt, 15lt.

[/fusion_toggle][fusion_toggle title=”LUSSO D’ORO BASE DI COLORI” open=”no”]

Υδατοδιαλυτό υπόστρωμα πατίνας

Ακρυλική ειδική βάση για τη δημιουργία πατίνας με το σύστημα τεχνοτροπίας ακρυλικού βερνικιού DECOLUX, με ενσωματωμένες χρωστικές LUSSO D’ORO. Εφαρμόζεται σε μαρμαροσοβά, γυψοσοβά, ξύλο, ασταρωμένο μέταλλο, πολυστερίνη, κεραμικό, γυαλί κ.ά. Δεν επηρεάζεται μετά την πάροδο 24 ωρών από την επικάλυψή του με βερνίκια βάσεως διαλύτου.

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατανάλωση : 1kg/6-8m² ανά στρώση, στις κατάλληλα προετοιμασμένες επιφάνειες.

Συσκευασία : 1kg.

[/fusion_toggle][fusion_toggle title=”LUSSO D’ORO” open=”no”]

Διακοσμητική πούδρα τεχνοτροπίας

Πρόσθετα ανάμειξης με το διακοσμητικό βερνίκι DECOLUX. Αποδίδει αποχρώσεις σε χρυσό, ασήμι και χαλκό. Εφαρμόζεται σε εσωτερικούς χώρους. Συνδυαζόμενα με το LUSSO D’ORO BASE DI COLORI δημιουργούν εξαιρετικές πατίνες. Εφαρμόζεται και με επίπαση σε νωπές επιφάνειες πατητής τσιμεντοκονίας (DS-250, DS-252 FLEX, DS-256 FLEX VELVET) καθώς και σε διακοσμητικούς στόκους τεχνοτροπίας (MATIZ Stucco Decorativo, STUCCO VIVERE).

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατανάλωση : Για επίπαση: Ανάλογα με τις αισθητικές απαιτήσεις της εφαρμογής.

  • Ως πρόσθετο: Ένα φιαλίδιο για κάθε 750ml βερνικιού DECOLUX καλύπτουν 5-7m²/στρώση, στις κατάλληλα προετοιμασμένες επιφάνειες, ανάλογα με την απορροφητικότητά τους.

Συσκευασία : 70ml.

 

[/fusion_toggle][fusion_toggle title=”DECOLUX” open=”no”]

 

Διακοσμητικό ακρυλικό βερνίκι διαλύτου για τεχνοτροπίες

Εφαρμόζεται σε σύστημα με τις πούδρες LUSSO D’ORO. Ιδιαίτερα ανθεκτικό, με μεγάλη διάρκεια ζωής. Δεν ξεφλουδίζει και δεν κιτρινίζει. Αποδίδει μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα σε επιφάνειες από μαρμαροσοβά, γυψοσοβά, γυψοσανίδα, τσιμεντοσανίδα, MDF, νοβοπάν. Μετατρέπει γύψινα, τσιμεντένια ή κεραμικά αγάλματα και γλάστρες, αποδίδοντας αποχρώσεις χρυσού, ασημιού και χαλκού.

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατανάλωση : 1lt/5-8m², στις κατάλληλα προετοιμασμένες επιφάνειες, ανάλογα με τη απορροφητικότητά τους.

Συσκευασία  :  750ml, 2,5lt.

[/fusion_toggle][fusion_toggle title=”STUCCO VIVERE” open=”no”]

Διακοσμητικός στόκος τεχνοτροπίας

Έτοιμη προς χρήση, λευκή πάστα, κατάλληλη για τη δημιουργία τεχνοτροπιών. Εφαρμόζεται σε τοίχους και ταβάνια σπατουλαριστά, καθώς και σε ασταρωμένες με AQUAFIX γυψοσανίδες, τσιμεντοσανίδες, σε ήδη βαμμένες, αλλά και σε ξύλινες και μεταλλικές επιφάνειες, ξύλινες πόρτες, παλαιά έπιπλα, πάγκους, καναπέδες, τραπέζια, κρεβάτια, τζάκια, κολόνες κ.ά.

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατανάλωση : 1kg/2-3m², στις κατάλληλα προετοιμασμένες επιφάνειες.

Συσκευασία : 1kg, 5kg.

[/fusion_toggle][fusion_toggle title=”CERA VIVERE” open=”no”]

Φυσικό κερί προστασίας διακοσμητικών στόκων τεχνοτροπίας

Προστατεύει και αποδίδει στιλπνότητα και εξαιρετικό τελικό φινίρισμα, με αισθητική μαρμάρου σε διακοσμητικούς στόκους τεχνοτροπίας εσωτερικών χώρων. Δημιουργεί βάθος και δεν επηρεάζει τις αποχρώσεις των επιφανειών. Προστατεύει και αναδεικνύει επιφάνειες κατασκευασμένες με στόκους τεχνοτροπίας όπως το STUCCO VIVERE (μορφή πάστας) και το MATIZ Stucco Decorativo (τσιμεντοειδής) της DUROSTICK.

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατανάλωση                            1lt/12-13m² ανά στρώση, ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας.

Συσκευασία                              750ml.

[/fusion_toggle][fusion_toggle title=”MATIZ STUCCO DECORATIVO” open=”no”]

Διακοσμητικός ακρυλικός στόκος τεχνοτροπίας

Λεπτόκοκκο, πολυμερικό, λευκό κονίαμα, κατάλληλο για τη δημιουργία τεχνοτροπιών σε εσωτερικούς χώρους. Τοίχοι και ταβάνια από σοβά, μπετόν, γυψοσανίδες, τσιμεντοσανίδες, πορομπετόν, αλλά και ξύλινες επιφάνειες αποτελούν ιδανικά υποστρώματα εφαρμογής. Εύκολο στην εφαρμογή. Δεν σκάει και δεν ρηγματώνει. Κατατάσσεται στην κατηγορία GP: CS II/WΟ κατά EN 998-1.

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατανάλωση                 Περίπου 1,1kg/m²/mm πάχους στρώσης.

Συσκευασία                  5kg.

[/fusion_toggle][fusion_toggle title=”DECOFIN AQUA” open=”no”]

Ακρυλικό ματ βερνίκι νερού για τεχνοτροπίες σε κάθετες επιφάνειες

Διακοσμεί και προστατεύει εσωτερικές επιφάνειες που έχουν υποδεχθεί τεχνοτροπίες. Διαυγές, αναδεικνύει τις διακοσμημένες επιφάνειες, τους δίνει βάθος χωρίς να επηρεάζει τις αποχρώσεις τους. Επιτρέπει το καθάρισμα των επιφανειών εφαρμογής με ήπια οικιακά καθαριστικά. Άοσμο, δεν κιτρινίζει ούτε ξεφλουδίζει και είναι φιλικό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατανάλωση                            1lt/12-13m² ανά στρώση, ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας.

Συσκευασία                              750ml.

[/fusion_toggle][fusion_toggle title=”VISTA SHINE” open=”no”]

Διακοσμητικό βερνίκι νερού

Ακρυλικό βερνίκι υδατικής βάσης για εσωτερικές κάθετες επιφάνειες. Η υψηλή τελική γυαλάδα του VISTA Shine, αναδεικνύει τα ακτινοβόλα ψήγματα μετάλλου που περιέχονται στη σύνθεσή του, αντανακλώντας το φως. Δεν κιτρινίζει και χαρίζει αστραφτερές επιφάνειες που αντέχουν στο χρόνο, με υψηλό διακοσμητικό ενδιαφέρον.

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατανάλωση : 1lt/9-11m², ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας.

Συσκευασία :  750ml, 2,5lt.

[/fusion_toggle][/fusion_accordion][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]